Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
“Salsas maratonā” noskaidros izturīgāko dejotāju Latvijā
Publicēts 30. jūnijā, 2010.
18. jūlijā tirdzniecības centrā „Mols” norisināsies „Latvijas Salsas federācijas” organizētais „Salsas maratons”, kurā tiks noskaidrots Latvijā izturīgākais salsas dejotājs. „Mola” 12. gadu jubilejai par godu, kas būs šā gada 10. augustā, maratona sākums plānots plkst. 10:12. Līdz maratonam ikvienam interesentam ir iespēja apgūt salsas pamatus īpaši organizētās apmācībās.

„Salsas maratonā” dalībnieki varēs piedalīties kādā no trim kategorijām - salsas dejotāji ar zināšanām pa pāriem, salsas dejotāji iesācēji pa pāriem (tie, kas apguvuši pamatsoļus), salsas dejotāji, kas vēlas dejot pa vienam. Katrā no grupām būs viens uzvarētājs – tas dejotājs vai dejotāju pāris, kurš spēs parādīt vislielāko izturību un nodejos visilgāk. Izturīgākie dalībnieki iegūs iespēju apmeklēt „Latvijas Salsas festivālu” bez maksas.

 

Savukārt tie, kas pirms „Salsas maratona” vēlas apgūt dejas pamatsoļus vai atsvaidzināt savas prasmes, var izmantot iespēju 2. un 3. un 9. jūlijā apmeklēt salsas nodarbības Kustību studijā „StudoX1”, Marijas ielā 16 – Upīša pasāžā. Samaksa dalībniekiem ir tikai 1Ls par nodarbību. Iepriekš interesentiem obligāti jāpiesakās, rakstot uz studiox1@studiox1.lv.

 

„Šis būs neaizmirstams pasākums ne tikai dalībniekiem, bet arī skatītājiem, jo salsa ir tā deja, kas uzrunā ikvienu. ”Salsas maratons” būs lieliska iespēja sajust īsto salsas garšu pirms „Latvijas Salsas festivāla”, kas notiks no 13. līdz 15. augustam. Kā jau īstā maratonā, gribu aicināt arī atbalstītājus just līdzi dejotājiem, padodot ūdeni vai šokolādes gabaliņu enerģijai. Dejotājiem jāatceras, ka uzvarēs izturīgākais, nevis tas, kurš parādīs sarežģītākās dejas figūras”, stāsta lelde Gangnuse, tirdzniecības centra „Mols” menedžere.

 

„Salsu Latvijā pirms 10 gadiem ieviesa „Latvijas Salsas federācija”, savukārt pirms gandrīz 12 gadiem 10. augustā tika atklāts Latvijā pirmais tirdzniecības centrs – t/c „Mols”. Tāpēc varam uzskatīt, ka abi šie pirmsācēji ir apvienojušies, lai radīto ko neaizmirstamu. Ar salsu saistīts pārsteigums gaidāms arī „Mola” dzimšanas dienā”, norāda Juta Vanaga, „Latvijas Salsas federācijas” vadītāja.

 

„Salsas maratona” dalībniekiem savu pieteikumu maratonam jāsūta uz e-pastu studiox1@studiox1.lv līdz 16. jūlijam.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: