Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Aina Poiša piedalīsies romantiskā pēcpusdienā sievietēm
Publicēts 27. maijā, 2010.
27. maijā plkst. 18:00 ikviena sieviete, kura kaut reizi ir lasījusi tā sauktos dāmu romānus, aicināta bez maksas izbaudīt romantisku un iespaidiem bagātu pēcpusdienu kopā ar psihoterapeiti Ainu Poišu un iedvesmas studiju „HOPS”, kas notiks tirdzniecības centrā „Mols”.

Vakara gaitā visas dāmas kopīgi varēs iesaistīties interaktīvā diskusijā par tik populārajiem dāmu romāniem un tajos apspriestajām tēmām. Par diskusijas pamatu tiks ņemti populārie Sūzanas Elizabetes Filipsas un Džilas Menselas romāni, kuru galvenās varones ir ikdienišķas sievietes – katra  ar savu pieredzes bagāžu, un kurām savu dzīvi romāna darbības gaitā izdodas mainīt jaunā kvalitātē.

 

Pasākuma organizatori uzsver, ka būtībā visi šie stāsti ir par ikvienu sievieti, tāpēc iedrošina dāmas piedalīties, jo diskusijā iesaistīties un atraisīties palīdzēs psihoterapeite Aina Poiša, atbildot arī uz dažādiem sarežģītiem jautājumiem.

 

„Domāju, ka šī būs aizraujoša pēcpusdiena sievietēm, kurā uzzināt daudz vērtīga, dalīties savā pieredzē un iegūt jaunas paziņas vai pat draudzenes. Turklāt gribu aicināt sievietes, kuras nolēmušas piedalīties pasākumā, droši ņemt uz „Molu” līdzi arī savus mazuļus. Viņus visus mīļi uzņems „Mazuļu akadēmija”, kamēr māmiņas pavadīs skaistu un interesantu pēcpusdienu”, stāsta Lelde Gangnuse, tirdzniecības centra „Mols” menedžere.

 

Pasākuma laikā tiks prezentēta jaunākā Sūzanas Elizabetes Filipsas grāmata “Spožā mazulīte”. Gaidāmi atraktīvi priekšnesumi no iedvesmas studijas „HOPS” un www.noslepums.lv, kā arī pārsteigumi no apgāda “Kontinents” un „Jāņa Rozes grāmatnīcas”. Drosmīgākajām dalībniecēm tiks arī vērtīgas pārsteiguma balvas.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: